arbori pentru gradina ta - stejar, artar, frasin, brad - cultivare si ingrijire

Mai multe despre Arbori

Alegerea copacilor potriviti gradinii dumneavoastra

Pentru ca un copac poate ramane timp de zeci de ani - sute in unele cazuri - este important ca acesta sa se potriveasca in peisaj. Cand vine vorba de copaci, o decizie luata in graba poate duce la multi ani de regrete. Multi copaci cresc mai frumosi generatie dupa generatie. Altii au potentialul sa creeze zeci de ani de probleme lasand sa cada fructe si crengute agasante. Nu va grabiti si alegeti un copac care va ofera cea mai buna combinatie de care sa va bucurati.

Mentineti copacii sanatosi

O proprietate plina de copaci frumosi nu necesita multa munca. Cea ma mare provocare poate fi sa ii lasati in pace.

Cum sa plantati copacii si tufele crescute in recipiente

Din ce in ce mai multi copaci si tufe sosesc in recipiente. Unele sere cresc copacii in recipiente inca de la inceput si prima data cand isi dezvolta radacinile in voie.

Modul corect de a planta un copac

Saparea unei gropi mari este esentiala pentru dezvoltarea noului dumneavoastra copac. Recomandarea obisnuita este ca groapa sa fie de doua ori mai mare decat radacina; noi recomandam sa o faceti de trei ori mai mare. Este bine ca adancimea sa nu fie mai mare decat lungimea radacinii. Pentru sfaturi urmariti pas cu pas instructiunile noastre de mai jos.

Nucul - Juglans regia

Putin pretentios, nucul creste chiar pe marginea drumurilor, si nu se teme de nimic, nici de vanturi, nici de tunet, nici de ploaie, nici de arsita.

Eucaliptul - Eucalyptus

Eucaliptul este arborele care are frunzele verzi pe intreaga durata a anului.

Scorusul - Sorbus acuparia

Putini arbori din padurile noastre sunt asa de spectaculosi ca scorusul.

Conifere adecvate gradinii dumneavoastra

Exista o varietate lagra de conifere ce va pot incanta privirea in gradina dumneavostra. Nu stiti care vi se potriveste cel mai bine? Acest articol doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra, prezentandu-va pe scurt o serie de conifere pe care le puteti planta in gradina dumneavostra.

Mergi la pagina:
Arbori
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate