Arbusti pentru gradina, ingrijire, cultivare

Mai multe despre Arbusti

Beloperone

Beloperone este un arbust decorativ prin culoarea frunzelor astfel, frunzele verzi alungite spre varf isi modifica culoarea devenind crem si roz (bractee).

Arbusti cu frunzis spectaculos pentru o gradina viu colorata

Arbustii sunt plante care iti pot imbogati gradina si o pot transforma intr-o oaza colorata de-a lungul intregului an. Pe langa florile frumoase pe care le produc, arbustii pot incanta si prin frunzisul spectaculos. Iata cateva tipuri de arbusti cu frunze colorate pe care ii poti aduce si in gradina proprie...

Trandafirul japonez - arbustul cu aer de roza

Aduce a trandafir, dar cu tot aerul lui princiar de arbust de lux cu veleitati boeme si extravagante florale hibernale, trandafirul japonez nu e chiar atat de pretentios.

Iasomia de gradina

Primele sapatamani cu adevarat calde aduc mireasma inconfundabila a iasomiei. Nu va sfiiti sa va bucurati de ea, chiar daca locuiti la bloc.

Ienuparul - Juniperus communis

In Evul Mediu, se credea ca ienuparul este planta in care isi aflau locul de trecere care lumea de dincolo sufletele mortilor.

Merisorul - Vaccinium vitis idaea

Merisorul, planta de altitudine mare, creste pe pajistile alpine, acolo unde sunt luminisuri batute de soare. Creste mai sus de zona unde se gaseste afinul si nu trebuie confundat cu acesta.

Jneapanul

Jneapanul este considerat coroana regala a golurilor alpine.

Vascul - Viscum album

Prezent in fiecare casa in timpul sarbatorilor de iarna, vascul nu este numai o planta sacra, aducatoare de pace si intelegere, ci si un remediu pentru cateva afectiuni.

Mergi la pagina:
Arbusti
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate