Alimentatie naturista - mancare sanatoasa, vitamine, dieta

Toate articolele din Alimentatie naturista

Sanatatea din ciorbe

O ciorba buna presupune si verdeturi aromate. Verdeturi care, pe langa un gust bun ii dau ciorbei...sanatate.

Alimente medicament

Nu mai incape nici o indoiala ca alimentatia sanatoasa poate preveni bolile.

Strugurii - Vititis Vinifera

Strugurele bine copt este fara indoiala, fructul cel mai bogat in vitaminele A, B si C.

Varicele

Varicele sunt dilatatii ale venelor superficiale, localizate de regula la nivelul membrelor inferioare, la gambe si coapse. Aparitia varicelor depinde de factori genetici, sociali (profesia) precum si de inaintarea in varsta.

Foloasele consumului de vin

Vinul este o bautura folositoare pentru oamenii sanatosi si chiar pentru cei care sufera de anumite afectiuni, de exemplu: bronsita, bronho-pneumonie, colite diareice, constipatie, diabet.

Foloasele consumului de struguri si must

Strugurii au asupra organismului o actiune de re-confortare (energetica), de vitaminizare si mineralizare. Actiunea reconfortanta a strugurilor si a mustului se datoreaza continutului ridicat in zahar, cu mare valoare energetica, precum si in lecitina, substanta cu continut ridicat in fosfor.

Alimentatie sanatoasa

In vest, baza dietei, s-a modificat radical in ultimii cativa ani. Cresterea numarului femeilor care muncesc in afara gospodariei proprii a dus la schimbarea notiunii de "masa de familie", fiind mult mai actual termenul de "confort", adica prepararea mancarii intr-un mod mult mai facil si mai rapid.

Mergi la pagina:
Alimentatie naturista
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate