amenajari in gradini

Toate articolele din Amenajari gradina

Tipuri de iarba ornamentala pentru gradina

Iarba ornamentala este o varianta excelenta prin care poti sa aduci un plus de frumusete gradinii tale sau sa inlocuiesti alte tipuri de plante si flori. Deoarece este rezistenta la canicula si seceta si nici nu ridica pretentii exagerate in ceea ce priveste ingijirea din partea ta...

Gradina cu fluturi: cum creezi un spatiu plin de viata si culoare

O gradina in care abunda fluturi multicolori nu este un spatiu dificil de obtinut. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi plantele potrivite si sa le pui la dispozitie fluturilor conditiile propice pentru a reveni, zi dupa zi, in spatiul din jurul casei tale. Iata ce ar trebui sa stii despre cum sa atragi fluturii in gradina personala...

Cum infiintezi o gradina de legume primavara

Infiintarea unei gradini de legume este una dintre cele mai satisfacatoare activitati de acasa, deoarece iti da posibilitatea sa vezi cum eforturile tale se materializeaza in recolte bogate, numai bune de consumat in siguranta. Cativa pasi simpli te ajuta sa ai o gradina de legume de invidiat...

Activitati de gradinarit in luna martie Activitati de gradinarit in luna martie

Luna martie vine cu vreme calda, numai buna pentru gradina ta, care incet, incet incepe sa prinda viata din nou. Cum temperaturile sunt constante si depasesc 0 grade Celsius, este momentul sa incepi sa-ti planifici toate activitatile pe care trebuie sa le intreprinzi luna aceasta in gradina.

Ornamente surprinzatoare

Vreti sa spargeti monotonia din balcon si chiar din gradina, dar nu stiti cum. Ei bine, va propunem cateva idei de decor foarte ieftine si incantatoare.

Sfaturi pentru gradinaritul de primavara in Aprilie

Odata cu venirea primaverii veti dori ca gradina dumneavoastra sa arate cat mai ingrijit. Pentru a putea cosmetiza gradina dumneavoastra cat mai usor va oferim cateva sfaturi.

Ingrijirea si hranirea plantelor

Pentru a avea rezultate bune in gradina dumneavostra, trebuie sa sa dati o atentie marita ingrijirii si hranirii plantelor. Fiecare planta are nevoie de o ingrijire specifica.

Cum sapati straturile

V-ati hotarat sa va faceti o gradina de legume, dar nu stiti exact cum trebuiesc sapate straturile? Cateva sfaturi v-ar ajuta si v-ar prinde bine.

Mergi la pagina:
Amenajari gradini
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate