amenajari in gradini

Toate articolele din Amenajari gradina

Planul primei dumneavoastra gradini de legume Planul primei dumneavoastra gradini de legume

Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre cum sa faceti o gradina de legume acasa. Legumele si florile sunt prieteni de la natura, iar combinarea lor poate transforma orice peisaj dezolant intr-unul placut privirii.

Cum incepi o gradina in 10 pasi

Sapati prima dumneavoastra aventura in gradina, urmarind aceste 10 sfaturi. Primavara este anotimpul cel mai bun sa incepeti sapatul si cresterea plantelor, chiar daca planurile dumneavoastra pot fi facute inca dinainte ca zapada sa se topeasca. Gradinarii petrec aproape toata vara udand, plivid si urmarind evolutia plantelor. Toamna e cel mai indicat sa plantati copaci, tufe, bulbi si cateva plante perene.

Ingrijirea unui teren impadurit

Daca aveti in grija o zona impadurita, aplicati regula interventiei cat mai limitate. Natura are grija de ea insasi si se descurca mereu foarte bine.

Alegerea tufelor pentru gradina dumnevoastra

Prin minunata lor varietate de forme, marimi, frunze si flori, tufele va pot transforma gradina plictisitoare intr-o adevarata frumusete. Tufele va fac curtea sa para locuita si primitoare.

Alege stilul potrivit pentru gradina

Stilul francez de gradina se caracterizeaza prin simetria formelor, planul fiind geometric, predominand formele topiare, arbusti cu frunze persistente tunse in diferite forme si marimi.

8 pasi spre o gradina noua

Dati tot ce e mai bun pentru noua dumneavoastra gradina. Fiti creativi si jucati-va cu liniile curbe, sau mergeti in paralel cu conturul casei dumneavoastra.

Intretinerea unei gradini perene

Daca gradina dumneavoastra are o suprafata rezonabila, un sol bun, si plante perene usor de intretinut, veti avea nevoie de cel mult doua – trei ore pe saptamana pentru a o mentine.

Cum castigati razboiul impotriva buruienilor

Cautati un plan de lupta in razboiul cu buruienile din gradina dumneavoastra? Aici aveti 15 moduri ecologice de a iesi victoriosi.

Mergi la pagina:
Amenajari gradini
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate