amenajari in gradini

Toate articolele din Amenajari gradina

Solul potrivit si ingrijit, cheia catre o gradina bogata

Solul furnizeaza "cheia" pentru sanatatea plantelor din gradina, precum si vitalitatea acestora. Calitatea solului nu afecteaza numai sanatatea plantelor, ci si timpul pe care dumneavostra il veti petrece in gradina.

Pregatiri de toamna pentru gradina

Ce trebuie facut pentru a avea o gradina frumoasa primavara? Pentru a avea gradina frumoasa primavara, trebuie sa ne pregatim din timp. Pregatirile de toamna sunt foarte importante pentru viitoarea gradina de primavara.

Reguli de intretinere a gazonului

In momentul alegerii gazonului trebuie sa se tina cont de anumiti factori, precum ideea de amenajare a gradinii respective si conditiile de mediu. Terenurile destinate unei peluze cu gazon trebuie sa aiba in componenta pamant cu cantitate mare de humus.

Amenajare gradina - planuri, idei, sfaturi

O gradina frumoasa incepe prin a te gandi din timp la ce anume vrei de la ea. E prea tarziu pentru a planui gradina, in momentul in care stai in fata raftului de flori expuse in magazin si te gandesti ca toate iti plac. Rezerva-ti timp pentru a privi spatiul gradinii in sezonul rece, sau chiar in perioada in care plantele deja cultivate cresc, atunci cand iti poti da seama obiectiv de realizari si de "esecuri".

Mergi la pagina:
Amenajari gradini
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate