Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Toate articolele din Aranjamente florale

Focoasele roscate

Iti sar de-a dreptul in ochi! Printre suratele mereu verzi, roscatele sunt decorative prin definitie.

Alegerea plantelor de casa

Plantele cu multe frunze sunt principalul element in majoritatea colectiilor de plante domestice. Pe tot parcursul anului acestea va ofera o mare varietate de texturi, forme marimi si culori. De la fereastra luminoasa a unei camere pana la un suport in baie, puteti gasi plante care sa se potriveasca conditilor din apropape orice loc. Modul in care expuneti plantele si le armonizati cu designul interior al casei, depinde insa de gusturile personale.

Florile - alegere, aranjare, ingrijire

Balcoanele impodobite cu flori au rolul de a completa arhitectura cladirii si de a-i infrumuseta fatada. Nu trebuie uitat nici rolul plantelor in purificarea aerului, ferirea locuintelor de razele prea puternice ale soarelui, micsorarea intensitatii zgomotelor.

Cum aranjam florile?

Compunerea unui buchet este o arta care necesita o instruire estetica generala, cunostinte referitoare la armo­nia culorilor, insusirile florilor, importanta si semnificatia lor.
Compozitiile florale se bazeaza pe efecte vizuale inspi­rate din diversitatea si frumusetea naturii.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate