Plante - Cultivare si ingrijire  - umiditate, temperatura, sol, fertilizanti

Toate articolele din Cultivare si ingrijire

Ingrijirea solului la inceputul primaverii

Dupa cateva luni bune in care a „hibernat”, solul din gradina ta este pregatit sa revina la viata. In lunile martie si aprilie, este momentul sa te ocupi de el ca de o adevarata vedeta, intrucat de el depinde felul in care vor creste legumele, florile si fructele tale.

Pregatirea unei gramezi de compost sfaturi pentru incepatori

Compostul pentru gradina poate fi amplasat in numeroase spatii din jurul casei. Cu toate acestea, exista cateva conditii importante pe care locul perfect pentru amplasarea gramezii de compost trebuie sa le indeplineasca.

Flori de lumina si de intuneric

Balconul dumneavoastra este fie in plin soare, fie in umbra. Vreti sa aveti o mica gradina dar nu stiti ce flori sa cultivati ca sa reziste in... conditii extreme.

Cum se uda florile

Desi nu pare, udatul florilor e o treaba cu dichis, nu se face nici oricand, nici oricum si nici oricat. Nu e greu, dar trebuie sa fiti foarte atenti.

Cinci flori usor de ingrijit vara

Cand e vara, parca si florile iti dau mai multa bataie de cap. Asta, daca nu le alegi pe cele potrivite.

Calendarul verde al lunii Iulie

Pentru ca plantele din gradina sau apartamentul dumeavoastra sa fie sanatoase si aspectoase, va recomandam cateva sfaturi pentru ingrijirea lor.

Cultivarea legumelor in gradina si balcon

A venit primavara ! Si cu sigranta veti vrea sa transformati petecul de pamant din fata casei dumneavoastra sau balconul intr-o gradina de legume, pentru a face acest lucru ne-am gandit la cateva sfaturi utile pe care le veti putea folosi cu usurinta.

Curatenia de primavara in gradini

A venit primavara si odata cu ea si munca la gradina. Copacii trebuie curatati, frunzele si crengutele arse, pamintul afanat.

Mergi la pagina:
Cultivarea si ingrijirea plantelor
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate