Plante - Cultivare si ingrijire  - umiditate, temperatura, sol, fertilizanti

Toate articolele din Cultivare si ingrijire

Temperatura si dezvoltarea plantelor

Temperatura incaperii influenteaza in mare masura cresterea si dezvoltarea plantelor si florilor. Ce se intampla daca temperatura oscileaza mult de la o zi la alta sau de la zi la noapte? Ce se intampla cand noaptea temperatura din camera este mai ridicata decat ziua?

Puteti cultiva si kiwi daca doriti, dar trebuie altoit!

Din Noua Zeelanda, care a lansat fructui de kiwi pe piata, cultura s-a extins rapid datorita veniturilor ridicate obtinute de cultivatori in Italia, S.U.A., Spania, Franta, Chile, Brazilia etc. Fructele au arome diferite, calitati gustative, dar si un continut mare de vitamina C, fier si calciu.

Inmultirea ficusului

Puteti inmulti ficusii in orice moment al anului, daca mentineti in spatiul respectiv temperaturi constante de 25-28 grade Celsius si o umiditate atmosferica mai mare decat de obicei. S-a constatat totusi ca la sfarsitui iernii, spre primavara, procentul de prindere al butasilor este mult mai mare.

Mergi la pagina:
Cultivarea si ingrijirea plantelor
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate