Fertilizanti, vase de plante, ghivece, pamant de flori, tratamente

Toate articolele din Fertilizanti, ghivece

Rotatia culturilor de legume: cum o pui in practica

Rotatia culturilor sau asolamentul este o practica benefica in gradina de legume. Daca vrei sa te asiguri ca vei avea parte de o recolta bogata de zarzavaturi an de an, este important sa o pui in practica. Care sunt pasii de urmat, afla in continuare...

Cum atragi polenizatorii in gradina

Polenizatorii sunt esentiali intr-o gradina, deoarece contribuie la inmultirea plantelor, fara sa-ti ceara prea multe lucruri in schimb. In fiecare primavara, este recomandat sa gasesti metode prin care sa atragi polenizatorii in gradina, fie ca este vorba despre fluturi, albine sau pasari...

Ingrijirea semintelor dupa sadire

Ai ales semintele de flori si de legume pentru recolta din acest an, le-ai sadit in containere potrivite si le-ai asigurat un amestec hranitor, pentru ca din ele sa se dezvolte viitoare plantute sanatoase. Care sunt pasii urmatori, insa? Dupa sadire, semintele si plantutele ivite ulterior vor necesita o ingrijire specifica si asigurarea conditiilor optime de dezvoltare.

Plantarea semintelor in 3 pasi simpli

Plantarea semintelor in gradina, in special atunci cand nu ai experienta intr-ale gradinaritului, poate fi un demers infricosator. Inainte de a renunta la conceperea propriei gradini de legume ori flori, afla ca plantarea semintelor nu trebuie sa fie neaparat un proces dificil. Te invitam sa descoperi cum poti planta primele seminte in doar cativa pasi simpli.

Secrete din trusa bunicii

Pe vremuri nu existau nici ingrasamintele si nici substanetele chimice pe care le folosim astazi la ingrijirea plantelor.

Plante sanitar

Unele plante nu sunt niciodata atacate de daunatori, fie ei ciuperci, bacterii sau insecte. Ba mai mult, ele par sa le influenteze in bine si pe celelalte surate din jur !

Vase pentru florile taiate

Vasele bogat colorate si ornamentate, estetice prin insasi natura lor, pot fi folosite in compozitii simple, neincarcate si cu flori de o singura culoare. Marimea vasului se refera la inaltimea si diametrul lui.; intre marimea vasului si a ansamblului compozitiei trebuie sa existe anumite proportii.

Vase de flori

Intre forma, culoarea, marimea, materialul din care este confectionat vasul si aspectul, coloritul florilor trebuie sa existe anumite concordante. Desi floarea constituie elementul principal la realizarea unei compozitii, vasul in care se plaseaza, completeaza prezentarea ei.

Mergi la pagina:
Fertilizanti
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate