Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Toate articolele din Flori apartament

Florile de apartament si ingrijirea lor

Intotdeauna florile si plantele de apartament au adus o nota de prospetime si de viata in casele oamneilor, bucurandu-i cu o pata de culoare si oferindu-le o parte din oxigenul necesar. Pentru ingrijirea lor este nevoie de cateva cunostinte de baza.

Kalancoe - Kalanchoe blossfeldiana

Kalancoe este o planta de apartament foarte populara, fiind originara din Africa. Planta poate avea o inaltime de 20 – 40 cm, fiind suculenta, cu frunze carnoase, temperatura optima pentru dezvoltarea plantei fiind de de 20 C.

Begonia

Begonia este una dintre cele mai frumoase si indragite plante, aspectul spectaculos si deosebit al acestei plante obligandu-ne sa o avem in gradina sau la marginea balconului.

VIOLETA DE CAMERA - Saintpaulia jonantha

Planta este mica, inalta de numai 10-15 cm, cu frunzele asezate intr-o rozeta aproape perfecta si florile concentrate mai mult in centrul ei. Ele pot fi simple sau involte, unicolore sau bicolore pe nuante de albastru, violet, roz, rosu, alb.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate