Flori de gradina - cultivare, ingrijire, tratament, inmultire, daunatori

Toate articolele din Flori de gradina

Flori rezistente la canicula pe care le poti planta in gradina

Primavara a venit cu un val neasteptat de temperaturi ridicate, numai bune pentru inflorirea rapida a florilor din gradina. Pe termen lung, mai exact pe o perioada de 3-4 luni, florile nu reactioneaza bine la caldura exagerata, chiar daca tu te straduiesti sa le oferi cantitatea optima de apa. Acest lucru se intampla deoarece anumite plante sunt iubitoare de umbra si racoare...

Plante perene noi pe care trebuie sa le ai in gradina in 2013

An de an, gradina ta se poate imbogati cu varietati noi de plante care sa dea o nota de inedit spatiului din jurul casei. Rezistente, cu un colorit atractiv si multe alte caracteristici pretioase, iata cateva dintre plantele perene pe care ai putea sa le inserezi cu succes in gradina ta in 2013...

Imparatia lalalelor

Parca nu e primavara de-adevaratelea decat atunci cand, oriunde intoarcem privirea, vedem lalele. Si in buchete, si in glastre, si in rondurile de flori.

Flori de... dragoste

Nici un cadou nu descrie mai potrivit sentimentele unui indragostit decat o floare proaspata, parfumata si delicata.

Camelia de toamna

Nu, nu e vorba de Camellia japonica, cunoscuta drept trandafirul japonez! Doar de o ruda mai apropiata, mult mai calita.

Frumoase si... vicioase

Sunt frumoase de pica.

Bulgari de vara - Hortensiile

Tufe verzi, presarate cu bulgari mari roz, albastrii, albi, alb-verzui. Pe scurt, hortensii.

Mesajul ascuns al florilor

Este cu siguranta vreamea cand se primesc mai multe flori decat de obicei. Dincolo de frumusetea lor, fiecare fir poarta ascuns printre petale un mesaj. Descifrati-l si valoarea lui va creste inzecit.

Mergi la pagina:
Flori de gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate