Flori de gradina - cultivare, ingrijire, tratament, inmultire, daunatori

Toate articolele din Flori de gradina

Kalanchoe

Planta suculenta, Kalanchoe este decorativa prin frunzele carnoase si florile colorate in rosu, oranj galben si mov, asezate in buchetele. Inflorirea este continua, durand 6-7 luni.

Fuchsia hybrida

Fuchsia hybrida este o planta deosebit de sensibila insa, avand nevoie de multa lumina, apa. Fuchsia necesita un loc stabil pe toata perioada verii, amplasat in locuri insorite

CRINUL ROSU - Amaryllis

Crinul rosu - Amaryllis este o planta cu bulbi mari, rotunzi, cu mai multe invelisuri din care pornesc frunzele care sunt lungi, ascutite, groase, de culoarea verde, tulpina florara fiind o tija lunga care va sustine in varf o floare formata din 3-5 cupe florale.

Gerbera

Planta infloreste timp indelungat, iar florile se pastreaza relativ bine si taiate. Gerbera este o specie perena, sensibila la frig, infloreste dupa o perioada de 7-14 luni de la insamantare.

BUJORUL - Paeonia officinalis

Puternic parfumat, bujorul este o planta rezistenta, cu viata lunga, disponibila intr-o mare varietate de nuante, avand perioada de inflorire din primavara tarzie pana la inceputul verii.

Canna indica - regina florilor

In ceea ce priveste variatia tonurilor si a dispunerii lor exista peste 180 de specii de Canna indica omologate. Frunzele au culori de la tonuri de verde crud pana la negru, trecand prin tonuri de rosu, grena si mov.

CAMELIA - Camellia japonica

Camelia se simte bine in camere racoroase, departe de orice sursa de caldura. De asemenea, ea are nevoie de multa lumina, dar fara soare direct care provoaca arsuri pe frunzele si lastarii tineri.

Mergi la pagina:
Flori de gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate