Flori de gradina, flori de apartament

Toate articolele din Flori

Canna indica - cultivare si ingrijire

Cea mai importanta ingrijire ramane udarea care trebuie facuta la Canna indica, in functie de dezvoltarea plantei, avand grija ca atunci cand este la stadiul de bulb sau mici lastare sa nu il inecati deoarece planta poate putrezi sau contacta diverse boli (mucegaiuri) datorate umezelii excesive.

Sfaturi pentru cultivarea bujorului

Sunt specii si varietati de talie mica, mijiocie sau arbustiforme, cu flori parfumate inconfundabil, simple sau involte(batute), acoperind o paleta larga de culori si nuante de la alb, rosu, purpuriu, roz, galben, pana la violet. Tehnica de cultura poate fi aplicata de oricine cu un minim efort.

Cum ingrijim Pasarea Flamingo - Anthurium ?

Anthurium traieste in general pe straturile groase de muschi sau pe depunerile de materie organica in diferite stadii de descompunere, care se stabilizeaza in scorburile arborilor tropicali, intre ramificatiile groase ale acestora, pe trunchiuri degradate sau la sol.

CAMELIA - Camellia japonica

Camelia se simte bine in camere racoroase, departe de orice sursa de caldura. De asemenea, ea are nevoie de multa lumina, dar fara soare direct care provoaca arsuri pe frunzele si lastarii tineri.

Lacramioare pentru Craciun

Gratioasa si aromata lacrimioara poate participa si ea la sarbatorile de iarna daca o vom ajuta putin. Pe la sfarsitul lunii septembrie se scot din pamant mugurii de margaritar

Lalele pentru Anul Nou

Putem face ca laleaua sa infloreasca in casa noastra pentru sarbatoarea Anului Nou? Ce trebuie sa stim si cum vom proceda la realizarea acestei dorinte?

Florile - alegere, aranjare, ingrijire

Balcoanele impodobite cu flori au rolul de a completa arhitectura cladirii si de a-i infrumuseta fatada. Nu trebuie uitat nici rolul plantelor in purificarea aerului, ferirea locuintelor de razele prea puternice ale soarelui, micsorarea intensitatii zgomotelor.

VIOLETA DE CAMERA - Saintpaulia jonantha

Planta este mica, inalta de numai 10-15 cm, cu frunzele asezate intr-o rozeta aproape perfecta si florile concentrate mai mult in centrul ei. Ele pot fi simple sau involte, unicolore sau bicolore pe nuante de albastru, violet, roz, rosu, alb.

Mergi la pagina:
Flori de gradina, flori de apartament
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate