Flori de gradina, flori de apartament

Toate articolele din Flori

Crizanteme la ghiveci

Vedete incontestabile, crizantemele si tufanelele ne inveselesc si casa si gradina, si... masa.

Parfum de primavara

Firave, delicate si discret parfumate, florile de primavara, invaluite in aerul lor de mister si timiditate, sunt acum parca mult mai frumoase decat celelalte. Un motiv suficient ca sa le aveti acasa.

Rododendronul - pomisor de flori in ghiveci

Indiferent de cum ii spuneti: rododendron, bujor de munte sau smirdar, cand il vedeti asa plin de flori batute, grupate in ciorchini generosi si parfumati, nu mai vreti decat sa il luati cu dumneavoastra acasa...

Mesajul ascuns al florilor

Este cu siguranta vreamea cand se primesc mai multe flori decat de obicei. Dincolo de frumusetea lor, fiecare fir poarta ascuns printre petale un mesaj. Descifrati-l si valoarea lui va creste inzecit.

Focoasele roscate

Iti sar de-a dreptul in ochi! Printre suratele mereu verzi, roscatele sunt decorative prin definitie.

Pregatiti-va florile pentru zilele insorite

Daca vreti sa aveti pe fereastra sau pe balcon o gradina ca-n rai, plantele dumneavoastra au nevoie de ingrijie.

Explozie de lalele

Nu e primavara primavara fara lalele! Nimic nu egaleaza frumusetea vesela a reginelor de netagaduit ale acestei perioade. Este deci absolut normal sa le aveti prin preajma. In orice culoare sau numar.

Petunia - regina verii

Petunia se bucura mereu de simpatia noastra, in ciuda numarului mare de specii de flori propuse de horticultori. Ea nu cedeaza deloc teren, iar noi o iubim din ce in ce msi mult.

Mergi la pagina:
Flori de gradina, flori de apartament
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate