Flori de gradina, flori de apartament

Toate articolele din Flori

Cresterea Daliilor

Din vara pana la inghet, daliile ofera un spectacol pentru gradina dumneavoastra. Daliile sunt o achizitie grozava pentru gradina dumneavoastra.

Florile de interior

In articolul ce urmeaza dorim sa va prezentam o serie de planete ce v-ar putea inveseli atmosefera caminului.

Ghid de ingrijire pentru Craciunita

Aici gasiti sfaturi pentru a scoate ce-i mai bun din aceasta planta de sarbatori. Daca nu ati mai cumparat de mult o asemenea planta, veti fi uimit de varietatea de culori si modele disponibile in magazine.

Cum sa cresteti Amaryllis - Steaua cavalerului

O planta de iarna foarte populara datorita culorilor sale. In mod normal aceasta planta este o planta tropicala ce infloreste primavara. Cand este crescuta fortat va poate oferi un spectacol de culoare toata iarna. Flori spectaculoase cresc in diametru pana la 20 -25 cm si in inaltime pana la 1 m. Puteti alege dintr-o mare varietate de culori forme si texturi. Puteti sa le gasiti in serele locale sau sa comandati bulbi din catalog.

Begonia

In mod obisnuit se creste in gradinile exterioare dar se comporta bine si in interior.

Mici trucuri pentru a planta Azaleea

Cand cumparati o azalee asigurati-va ca are frunzele vezi si foarte multi boboci. Daca frunzele plantei sunt moi este foarte probabil ca floarea sa nu se afle intr-o stare prea buna si sa fie bolnava.

Portulaca grandiflora

Este o planta mica, 10-20 centimetri, putin pretentioasa in ce priveste solul. Portulaca grandiflora agreaza soluri pe care, in mod normal, alte plante nu ar rezista. Florile le veti putea admira pe toata durata zilei, iar seara acestea se inchid.

Floarea de colt

Floarea de colt - Leontopodium alpinum este o planta perena, cu o tulpina dreapta, ce poate ajunge pana la 50 - 80 cm, fara ramificatii. In pamant un rizom cilindric, acoperit cu resturi de frunze negre-brune, iar la suprafata pamantului formeaza o rozeta de frunze.

Mergi la pagina:
Flori de gradina, flori de apartament
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate