Flori de gradina, flori de apartament

Toate articolele din Flori

Impatiens

Deosebitebit de populara, Impatiens creste formand o tufa cu ramificatii si infloreste aproape intreg anul, daca in perioada de crestere sunt scurtate varfurile.

Kalanchoe

Planta suculenta, Kalanchoe este decorativa prin frunzele carnoase si florile colorate in rosu, oranj galben si mov, asezate in buchetele. Inflorirea este continua, durand 6-7 luni.

Fuchsia hybrida

Fuchsia hybrida este o planta deosebit de sensibila insa, avand nevoie de multa lumina, apa. Fuchsia necesita un loc stabil pe toata perioada verii, amplasat in locuri insorite

CRINUL ROSU - Amaryllis

Crinul rosu - Amaryllis este o planta cu bulbi mari, rotunzi, cu mai multe invelisuri din care pornesc frunzele care sunt lungi, ascutite, groase, de culoarea verde, tulpina florara fiind o tija lunga care va sustine in varf o floare formata din 3-5 cupe florale.

Inmultirea la Gerbera

Gerbera este o planta tufoasa, cu tulpina rizomatoasa si frunze adanc crestate, iar florile sale pot fi simple, asemanatoare celor de margareta, sau duble.

Gerbera

Planta infloreste timp indelungat, iar florile se pastreaza relativ bine si taiate. Gerbera este o specie perena, sensibila la frig, infloreste dupa o perioada de 7-14 luni de la insamantare.

Hibiscus - crestere si ingrijire

Temperatura din camera nu trebuie sa scada sub 10 grade Celsius iarna. Are nevoie de multa lumina, pentru formarea bobocilor florali. In caz contrar, planta creste, dar nu infloreste.

Canna indica - regina florilor

In ceea ce priveste variatia tonurilor si a dispunerii lor exista peste 180 de specii de Canna indica omologate. Frunzele au culori de la tonuri de verde crud pana la negru, trecand prin tonuri de rosu, grena si mov.

Mergi la pagina:
Flori de gradina, flori de apartament
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate