gradina - amenajari, cultivare, ingrijire, plante, flori, inmultire, conditii, altoire

Toate articolele din Gradina

Flori de gradina care infloresc in aprilie

Florile de gradina se dezvaluie in toata splendoarea lor incepand cu luna aprilie. Sigur ca sunt si fori care ti-au infrumusetat gradina mai devreme, insa abia din aprilie vei putea avea o gradina intens parfumata si plina de accente de culoare. In general, daca vremea este frumoasa in luna aprilie, zilnic vei vedea cum iti apare o floare noua in gradina...

Activitati de gradinarit in luna martie Activitati de gradinarit in luna martie

Luna martie vine cu vreme calda, numai buna pentru gradina ta, care incet, incet incepe sa prinda viata din nou. Cum temperaturile sunt constante si depasesc 0 grade Celsius, este momentul sa incepi sa-ti planifici toate activitatile pe care trebuie sa le intreprinzi luna aceasta in gradina.

Primavara in gradina - cosmetizarea copacilor

Pentru ca este primavara de-acum si pentru ca trebuie sa incepem sa amenajam gradina pentru vara ce va urma, este nevoie sa stim ce avem de facut. Una dintre cele mai importante activitati in gradina este plantarea si cosmetizarea copacilor.

Curatenia de primavara in gradini

A venit primavara si odata cu ea si munca la gradina. Copacii trebuie curatati, frunzele si crengutele arse, pamintul afanat.

Alegerea, pregatirea si ingrijirea pamantului pentru plante

Este foarte important ca pamantul din ghivece sa-si pastreze porozitatea si permeabilitatea cat mai mult timp, sa nu se compacteze usor ca urmare a tasarii provocata de udarile repetate.

20 de sfaturi despre cum sa obtineti mai mult de la gradina dumneavoastra

Gradina dumneavoastra are un potential ridicat. Prin urmarea unor pasi simpli gradina dumneavoastra se va ridica la nivelul asteptarilor cu un minim de investitie.

Amenajare gradina - planuri, idei, sfaturi

O gradina frumoasa incepe prin a te gandi din timp la ce anume vrei de la ea. E prea tarziu pentru a planui gradina, in momentul in care stai in fata raftului de flori expuse in magazin si te gandesti ca toate iti plac. Rezerva-ti timp pentru a privi spatiul gradinii in sezonul rece, sau chiar in perioada in care plantele deja cultivate cresc, atunci cand iti poti da seama obiectiv de realizari si de "esecuri".

6 sfaturi utile pentru o gradina fara buruieni

Ingradirea este o alta metoda foarte eficienta in a tine buruienile departe si a mentine gradina ordonata. Aceasta va ajuta sa tineti plantele straine departe, iar cele perene in gradina.

Gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate