gradina - amenajari, cultivare, ingrijire, plante, flori, inmultire, conditii, altoire

Toate articolele din Gradina

Cum se uda florile

Desi nu pare, udatul florilor e o treaba cu dichis, nu se face nici oricand, nici oricum si nici oricat. Nu e greu, dar trebuie sa fiti foarte atenti.

Cinci flori usor de ingrijit vara

Cand e vara, parca si florile iti dau mai multa bataie de cap. Asta, daca nu le alegi pe cele potrivite.

Calendarul verde al lunii Iulie

Pentru ca plantele din gradina sau apartamentul dumeavoastra sa fie sanatoase si aspectoase, va recomandam cateva sfaturi pentru ingrijirea lor.

Pomii de apartament

Daca va place sa sa fii inconjurati de verdeata, puteti transforma un colt al casei in propria dumneavoastra gradina de apartament.

Plante sanitar

Unele plante nu sunt niciodata atacate de daunatori, fie ei ciuperci, bacterii sau insecte. Ba mai mult, ele par sa le influenteze in bine si pe celelalte surate din jur !

Sfaturi pentru gradinaritul de primavara in Aprilie

Odata cu venirea primaverii veti dori ca gradina dumneavoastra sa arate cat mai ingrijit. Pentru a putea cosmetiza gradina dumneavoastra cat mai usor va oferim cateva sfaturi.

Boli si daunatori

Acestea sunt cele mai frecvente probleme ale majoritatii cultivatorilor de legume. Chiar daca unele probleme specifice necesita solutii speciale, exista niste principii generale pe care trebuie sa le urmati. Un gard din plasa va va proteja recolta de iepuri.

Ingrijirea si hranirea plantelor

Pentru a avea rezultate bune in gradina dumneavostra, trebuie sa sa dati o atentie marita ingrijirii si hranirii plantelor. Fiecare planta are nevoie de o ingrijire specifica.

Gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate