gradina - amenajari, cultivare, ingrijire, plante, flori, inmultire, conditii, altoire

Toate articolele din Gradina

Testarea si imbunatatirea solului

Inainte de a incepe sapatul, ar trebui sa testati solul. Majoritatea legumelor au nevoie de un sol moale care lasa apa sa se scurga dar retine umezeala.

Planul primei dumneavoastra gradini de legume Planul primei dumneavoastra gradini de legume

Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre cum sa faceti o gradina de legume acasa. Legumele si florile sunt prieteni de la natura, iar combinarea lor poate transforma orice peisaj dezolant intr-unul placut privirii.

Cum incepi o gradina in 10 pasi

Sapati prima dumneavoastra aventura in gradina, urmarind aceste 10 sfaturi. Primavara este anotimpul cel mai bun sa incepeti sapatul si cresterea plantelor, chiar daca planurile dumneavoastra pot fi facute inca dinainte ca zapada sa se topeasca. Gradinarii petrec aproape toata vara udand, plivid si urmarind evolutia plantelor. Toamna e cel mai indicat sa plantati copaci, tufe, bulbi si cateva plante perene.

Pregatirea trandafirilor pentru iarna

Trandafirii sunt atat de frumosi incat e greu sa ii lipsim de ingrijirile mai speciale de care au nevoie in sezonul de crestere.

Pregatirea gradinii pentru iarna

Pregatirea gradinii pentru iarna, este in principal o actiune de curatare si acoperire. Pe masura ce toamna inainteaza si temperaturile scad, acele plante care nu sunt ucise de inghet, se pregatesc pentru hibernare.

Ingrijirea unui teren impadurit

Daca aveti in grija o zona impadurita, aplicati regula interventiei cat mai limitate. Natura are grija de ea insasi si se descurca mereu foarte bine.

Alegerea tufelor pentru gradina dumnevoastra

Prin minunata lor varietate de forme, marimi, frunze si flori, tufele va pot transforma gradina plictisitoare intr-o adevarata frumusete. Tufele va fac curtea sa para locuita si primitoare.

Alegerea tufelor pentru gradina dumnevoastra

\"O gradina fara tufe nu prea arata a gradina.\" Ce trebuie sa stiti despre tufe Prin minunata lor varietate de forme, marimi, frunze si flori, tufele va pot transforma gradina plictisitoare intr-o adevarata frumusete. Tufele va fac curtea sa para locuita si primitoare. Poate nu ati observat, dar constructorii planteaza mereu cateva tufe in fata caselor abia construite. Poate nu veti vedea copaci sau iarba, dar veti vedea mereu tufe.

Gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate