gradina - amenajari, cultivare, ingrijire, plante, flori, inmultire, conditii, altoire

Toate articolele din Gradina

Limbajul secret al florilor

Florile pot exprima dragoste, ura, gelozie sau fericire, aproape orice gand pe care ni-l putem imagina. Desi oamenii trimit flori ca o modalitate de a spune ceva unui prieten sau unui membru al familiei, sunt foarte multe flori al caror inteles istoric de obicei nu se cunoaste.

8 pasi spre o gradina noua

Dati tot ce e mai bun pentru noua dumneavoastra gradina. Fiti creativi si jucati-va cu liniile curbe, sau mergeti in paralel cu conturul casei dumneavoastra.

Intretinerea unei gradini perene

Daca gradina dumneavoastra are o suprafata rezonabila, un sol bun, si plante perene usor de intretinut, veti avea nevoie de cel mult doua – trei ore pe saptamana pentru a o mentine.

Tehnici de irigare pentru gradina ta

Prima regula este aceea ca nu exista o regula fixa. Fiecare planta are nevoi diferite. In general, incercati cat puteti sa oferiti plantelor ceea ce ar primi in mediul lor natural.

Cum castigati razboiul impotriva buruienilor

Cautati un plan de lupta in razboiul cu buruienile din gradina dumneavoastra? Aici aveti 15 moduri ecologice de a iesi victoriosi.

Scurta lista pentru gradinaritul de primavara

Gradina se trezeste la viata si este timpul sa plantati, sa curatati, sa pregatiti paturile pentru rasaduri si sa ingrijiti peluza.

Importanta aerului si a umiditatii pentru plante

Plantele au nevoie in permanenta de aer proaspat pentru sustinerea proceselor de respiratie si fotosinteza. Aerisirea camerelor in care sunt asezate florile este o conditie esentiala pentru desfasurarea unei vieti normale.

Sfaturi pentru transplantarea plantelor

Dupa aceasta operatiune, plantele transplantate se afla intr-o stare de soc, stare ce este determinata de metodele de manipulare si vor avea nevoie de o ingrijire mai atenta.

Gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate