Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Toate articolele din Ingrijirea florilor

Cum poti schimba culoarea hortensiilor din gradina

Hortensiile sunt flori spectaculoase si iti pot revitaliza gradina, datorita nuantelor pe care le pot avea: alb, roz sau albastru. Spre deosebire de alte flori sau arbusti decorativi prin flori, hortensiile au avantajul de a-si putea schimba nuanta in decursul vietii. Pentru aceasta, trebuie sa modifici pH-ul solului...

Prietenoasele panselute

Cum se instaleaza primavara, panselutele invadeaza parcurile si jardinierele de la balcoane. Bucurati-va si dumneavoastra de ele cu sfaturi utile de la noi!

Parfum de primavara

Firave, delicate si discret parfumate, florile de primavara, invaluite in aerul lor de mister si timiditate, sunt acum parca mult mai frumoase decat celelalte. Un motiv suficient ca sa le aveti acasa.

Pregatiti-va florile pentru zilele insorite

Daca vreti sa aveti pe fereastra sau pe balcon o gradina ca-n rai, plantele dumneavoastra au nevoie de ingrijie.

Secretele trandafirilor

Oriunde ar fi, innobileaza totul in jur. Trandafirul este floarea cea mai frumoasa a verii, dar si cea care iti da cele mai mari batai de cap.

Salonul de frumusete al plantelor

Ati zice ca plantele sunt frumoase oricum. Ei bine, nu e deloc asa! Si apoi, cui i-ar strica niste sedinte de frumusete ?

Gradina noptii

Cine nu a simtit macar o data in viata mirosul imbatator al florilor noptii ?

Cresterea Daliilor

Din vara pana la inghet, daliile ofera un spectacol pentru gradina dumneavoastra. Daliile sunt o achizitie grozava pentru gradina dumneavoastra.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate