Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Toate articolele din Ingrijirea florilor

Ghid de ingrijire pentru Craciunita

Aici gasiti sfaturi pentru a scoate ce-i mai bun din aceasta planta de sarbatori. Daca nu ati mai cumparat de mult o asemenea planta, veti fi uimit de varietatea de culori si modele disponibile in magazine.

Mici trucuri pentru a planta Azaleea

Cand cumparati o azalee asigurati-va ca are frunzele vezi si foarte multi boboci. Daca frunzele plantei sunt moi este foarte probabil ca floarea sa nu se afle intr-o stare prea buna si sa fie bolnava.

Orhidee - crestere si ingrijire

In cresterea lor trebuie sa se tina cont de anumite lucruri pentru a beneficia de toata frumusetea lor. Astfel, pe parcursul perioadei de vegetatie activa, orhideele trebuie fertilizate de doua ori pe luna pentru a le asigura o crestere optima.

Cum recuperam petunia si muscata curgatoare ?

Plantele ce au avut de suferit in urma udarilor neregulate sau a actiunii daunatorilor se pot reface cu putin ajutor din partea noastra.

Inmultirea la Gerbera

Gerbera este o planta tufoasa, cu tulpina rizomatoasa si frunze adanc crestate, iar florile sale pot fi simple, asemanatoare celor de margareta, sau duble.

Hibiscus - crestere si ingrijire

Temperatura din camera nu trebuie sa scada sub 10 grade Celsius iarna. Are nevoie de multa lumina, pentru formarea bobocilor florali. In caz contrar, planta creste, dar nu infloreste.

Canna indica - cultivare si ingrijire

Cea mai importanta ingrijire ramane udarea care trebuie facuta la Canna indica, in functie de dezvoltarea plantei, avand grija ca atunci cand este la stadiul de bulb sau mici lastare sa nu il inecati deoarece planta poate putrezi sau contacta diverse boli (mucegaiuri) datorate umezelii excesive.

Sfaturi pentru cultivarea bujorului

Sunt specii si varietati de talie mica, mijiocie sau arbustiforme, cu flori parfumate inconfundabil, simple sau involte(batute), acoperind o paleta larga de culori si nuante de la alb, rosu, purpuriu, roz, galben, pana la violet. Tehnica de cultura poate fi aplicata de oricine cu un minim efort.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate