Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Toate articolele din Ingrijirea florilor

Cum ingrijim Pasarea Flamingo - Anthurium ?

Anthurium traieste in general pe straturile groase de muschi sau pe depunerile de materie organica in diferite stadii de descompunere, care se stabilizeaza in scorburile arborilor tropicali, intre ramificatiile groase ale acestora, pe trunchiuri degradate sau la sol.

Lacramioare pentru Craciun

Gratioasa si aromata lacrimioara poate participa si ea la sarbatorile de iarna daca o vom ajuta putin. Pe la sfarsitul lunii septembrie se scot din pamant mugurii de margaritar

ABUTILON - Abutilon megapotamicum

\\\\\\\\\\\\\\\"AbutilonAbutilon megapotamicum este un arbust cu lastari subtiri, frumos arcuiti, purtatori de frunze asemanatoare celor de artar si flori rosii, oranj, galbene sau roz ce amintesc de vechile lanterne cu rozeta.

Lumina necesara plantelor si florilor

Lumina reprezinta factorul esential de care depinde viata organismelor vegetale verzi, fara de care acestea nu-si pot prepara hrana necesara existentei lor. Plantele cresc si se dezvolta normal in anumite conditii de lumina (intensitate, durata, calitate) ce difera de la o specie la alta in functie de originea ei geografica.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate