legume - crestere, ingrijire, cultivare, rasad, ingrasaminte, solar

Toate articolele din Legume

Calendar regional pentru gradina de legume

Folositi aceste sfaturi de sezon ca sa obtineti cat mai mult din gradina dumneavoastra. Semanarea rasadurilor in interior necesita timp dar rasplata e pe masura in culturile de inceput de sezon.

Secrete pentru a avea o gradina de legume mai productiva

Cateva tehnici simple care vor face ca gradina dumneavoastra sa dea randament maxim.

Sfaturi pentru o gradina de legume ecologica

Pentru a va bucura de legume proaspete, gustoase si mai ales sanatoase cultivate chiar langa casa, va recomandam sa urmati aceste sfaturile prezentate in articolul de fata

Sfaturi pentru a avea rosii sanatoase

Urmand aceste sfaturi va puteti bucura de rosii gustoase si sanatoase pe tot parcursul sezonului. Rosia este una dintre cele mai populare legume dar si una dintre cele mai problematice. Este atacata de o gama larga de daunatori inainte sa va puteti bucura de recolta.

Sfaturi pentru a avea legume proaspete

Majoritatea legumelor ating apogeul savorii cand sunt tinere si fragede. Incercati urmatoarele strategii pentru a obtine cele mai proaspete si gustoase legume cultivate acasa.

Usturoiul cultivat acasa

Adaugati mai multa savoare mancarurulor gatite adaugand usturoiul crescut chiar de dumneavoastra. Aceasta leguma are nevoie de mult ingrasamant organic deci ar fi de ajutor daca ati amesteca compost in pamant in fiecare an.

Ardeiul

Este o leguma de vreme calda care are nevoie doar de o luna si jumatate sa se dezvolte complet. Destul de pretentioase, aceste legume au nevoie de caldura constanta si umiditate uniforma ca sa se dezvolte. Au o gama larga de marimi culori si arome.

Pepenele rosu

Aceasta leguma, crescuta in gradina are un gust dulce si o textura incantatoare. Ca sa produceti o recolta buna, oferiti-le caldura si un sol bogat. Cu o planificare corecta, orice gradinar poate sa savureze o recolta dulce de pepene rosu.

Mergi la pagina:
Legume
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate