legume - crestere, ingrijire, cultivare, rasad, ingrasaminte, solar

Toate articolele din Legume

Rosiile Rosiile

Rosiile sunt una din principalele legume cultivate in gradina, datorita proprietatilor fructului, un aliment foarte valoros, ce contine insemnate cantitati de substante hranitoare.

Varza

Varza pare sa aiba o proprietate deosebita in eliminarea produselor toxice, pe care le obliga sa iasa din tesuturi. Totodata varza asigura cicatrizari de buna calitate prevenind sechelele.

Vinetele

Vinetele au o valoare energetica redusa(27 kcal la 100 grame parte comestibila). Vinetele servesc la prepararea de mancaruri apreciate (musaca, salata, ghiveci,vinete impanate etc.).

Cartoful

Proprietatile cartofului si principalii constituenti, indicatii de utilizare, sfaturi pentru cultivarea cartofului si ingrijirea culturilor. Pentru cultivarea cartofului este de preferat un teren care sa contina un pamant usor si bogat in substante hranitoare.

Ardei - Capsicum annuum

Planta erbacee, cultivate, anuala in conditiile tarii noastre, bienala sau perena in regiunile de origine, respectiv America Centrala si America de Sud; se mai numeste ardei borcanos, ardei lung, ardei rosu, belied, boia, chiparus, chiper lung, piper turcesc, piper rosu, popivnic.

Mergi la pagina:
Legume
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate