Plante de gradina - prezentare, indicatii cultivare ingrijire, flori, petale, vegetatie

Toate articolele din Plante de gradina

Bougainvillea - Floare de hartie

Cu exceptia florilor puternic colorate, bougainvillea este o planta agatatoare destul de inestetica

Cresterea narciselor albe

Un ghiveci cu narcise albe bine plasat, va lumina orice camera. Ghivecele cu narcise in floare imprastie un parfum minunat si sunt un semn ca primavara este aproape.

Ingrijirea la Azalee (Rododendron)

Pretentiile pentru caldura la Azalee sunt diferite in functie de stadiul de crestere al plantei, de executarea anumitor lucrari si de nivelul celorlalti factori de mediu.

Iedera - Hedera

planta cu tulpini si cu ramificatii lemnificate, subtiri si lungi, care pot fi lasate sa atarne sau, dimpotriva, se dirijeaza pe diverse suporturi.

Orhidee

La orhidee exista o diversitate inegalabila a formelor, culorilor, si marimilor in privinta florilor. Dimensiunile florilor pot varia de la cativa milimetri la 40-50 cm in faza de deschidere completa.

Calceolaria

Calceolaria infloreste spre sfarsitul iernii si primavara, dupa 7–8 luni de la insamantare. Durata florilor pe planta este scurta (1-1,5 luni). Calceolaria pretinde lumina multa, umiditate redusa in pamant.

CRAITA - Tagetes patula

Soiurile de craite cu inaltime mica pot constitui valoroase plante pentru balcoane, atat datorita pretentiilor reduse fata de conditiile de mediu si ingrijiri, cat si datorita florilor galbene, portocalii, rosii, cu durata mare de mentinere pe planta.

ESOLTIA - Eschscholtzia californica

Planta formeaza o tufa de frunze verzi-argintii, foarte fin decupate, acoperita de o multime de flori stralucii toare in forma de cupa, variat colorate (galbene, oranj, albe, rozii, aramii).

Mergi la pagina:
Plante de gradina
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate