Plante de interior - cultivare, ingrijire, temperatura, umiditate, udare, daunatori, fertilizanti, lumina

Toate articolele din Plante de interior

Violetele Africane

Foarte frumoase, violetele africane formeaza gramezi colorate de flori deasupra unor tufe de frunze paroase.

Hibiscus

O asemenea planta va trai chiar si zeci de ani, oferindu-va flori timp de cateva luni pe an. Aceste flori totusi nu tin mai mult de 2 zile. In ciuda acestui lucru, Hibiscus este una dintre cele mai potrivite flori pentru interior.

Ardeiul Ornamental

Aceasta planta dezvolta flori dragute care se vor transforma apoi in fructe comestibile puternic colorate. Planta traieste din pacate doar un an.

Begonia Rieger

Indiferent daca sta drept sau se intinde pe jos, begonia rieger este o planta de efect, cu frunze cerate de un verde inchis si flori foarte colorate

Ingrijirea plantelor cand sunteti plecat

Puteti calatori fara grija daca urmariti aceste sfaturi simple cu privire la plantele dumneavoastra. Apelati la o persoana de incredere ca sa aiba grija de plante daca veti pleca pentru mai mult de o saptamana.

Plantele de interior: Begonia, Violetele Africane

Va prezentam in continuare 2 plante de interior: Begonia si Violetele Africane.

GARDENIA

Gardenia - Gardenia jasminoides este un arbust cu frunzis persistent, stralucitor si cu flori parfumate. Florile la Gardenie, sunt mari, albe si foarte parfumate.

Violeta de Parma

Plante de apartament foarte delicate, Violetele de Parma necesita o mare atentie din partea celui care le ingrijeste. Daca li se ofera conditii potrivite, violetele pot inflori continuu.

Mergi la pagina:
Plante de interior
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate