Plante de interior - cultivare, ingrijire, temperatura, umiditate, udare, daunatori, fertilizanti, lumina

Toate articolele din Plante de interior

Zygocactus ? Schlumbergia

Fiind cunoscuta si sub denumirea populara de Cactus de Craciun, Craciunita, Zygocactus – Schlumbergia este o planta epifita inalta tulpini alcatuite din segmente scurte, aplatizate, cu marginile serate si varful retezat.

Zephyranthes - Brandusa de camera

Cunoscuta si sub denumirea de crin fermecat, Zephyranthes - brandusa de camera este o planta provenita din sudul continentului american, avand frunze de culoare verde inchis, subtiri si lungi, care se dezvolta in jurul radacinii.

Aeschynanthus

Aeschynanthus este o planta decorativa ce se evidentiaza prin frumusetea florilor rosii, galbene care sunt cel mai ades tubulare, inflorind o perioada mare din an, in functie de modul de ingrijire.

Crassula

Crassula se adapteaza foarte usor la medii variate de temperatura, vara necesitand apa destul de rar. Se obtine o inflorire timpurie a plantei daca planta se mentine la o temperatura in jur de 15 gr. C

Calathea

Planta inalta, decorativa, cu aspect de tufa, Calathea are forma frunzelor diferita in functie de specie, alungite ca o pana sau ovale si avand un colorit verde de diferite nuante, cu nervuri si pete proeminente

Aechmaea

Aechmaea este o planta cu frunze de culoarea verde inchis, patate sau cu dungi, ascutite, in forma de lance, cu mici zimti pe margini si in varf, ce se arcuiesc in jurul ghiveciului.

ALOE

\"AloeAloe se cultiva si se ingrijeste relativ usor. Aloe este o planta cu o inaltime variabila de la 10 la 100 cm originara in zone calduroase si secetoase, cu frunze lungi, inguste, cu nuante albastrui, in forma de lance, carnoase si suculente.

CRINUL VERDE - Clorophytum

Crinul verde, cunoscut in termeni populari si ca Voalul Miresei, este o planta pletoasa care creste si se dezvolta in forma de tufa.

Mergi la pagina:
Plante de interior
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate