Plante exotice - plante, exotice, conditii, cultivare, ingrijire, colocasia, dieffenbachia, tratament

Toate articolele din Plante exotice

Phoenix canariensis

Phoenix canariensis este unul din cei mai rspanditi palmieri datorita robustetei sale si a exigentelor reduse. Face parte din aceeasi familie ca si curmalul si este originar din Insulele Canare.

Cycas revoluta

Frunzele colorate stralucitor, foarte lungi si frumos arcuite, sunt compuse din numeroase foliole, la randul lor alungite si ascutite, cu asezare penata

Passiflora

Substratul pentru Passiflora trebuie sa fie reavan permanent din primavara pana in toamna. Iarna se reduce mult udatul, iar frunzisul se pulverizeaza cu apa.

Monstera

Monstera deliciosa este o planta in stare de vegetatie permanenta. Se comporta bine in camere calde, nu-i place frigul si caldura uscata.

Schefflera

Schefflera este o planta vesnic verde, provenita din zonele tropicale, care are aspectul unui pomisor decorativ prin frunzele sale. Planta prefera locuri luminoase, dar nu suporta actiunea directa a soarelui.

Philodendron

Philodendron este o planta de apartament decorativa, frecvent intalnita in birouri sau holuri, provenind din zona tropicala a Americii Centrale.

Nephrolepis - Feriga de camera Nephrolepis - Feriga de camera

Planta provenita din America tropicala si utilizata ca planta ornamentala de interior, este permanent verde si se dezvolta continuu, chiar si in perioada de iarna.

DIFFENBACHIA

Diffenbachia este o planta decorativa prin frunzele sale verzi, lucioase, oval-alungite si ascutite, usor gofrate, cu pete mari sau mai mici, de culoare alb-crem asezate, la majoritatea celor cateva zeci de specii, pe o tulpina groasa carnoasa, care odata cu cresterea plantei, se usuca progresiv, ramanand numai in varful tulpinei.

Mergi la pagina:
Plante exotice
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate