Plante exotice - plante, exotice, conditii, cultivare, ingrijire, colocasia, dieffenbachia, tratament

Toate articolele din Plante exotice

CURMAL - Phoenix dactylifera

Curmalul este un palmier, cunoscut si apreciat inca din antichitate, fiind cultivat in principal pentru fructele sale cu un bogat continut de zahar. Fructele de curmal contin importante cantitati de fier si potasiu.

Aphelandra - planta zebra

Aphelandra este un arbust cu frunze ovale-ascutite la varf, colorate in verde intens si cu nervuri proieminente deschise la culoare, inflorind numai toamna, timp de 1 luna.

DRACENA - Dracaena

Dracaena este o planta de apartament care se prezinta ca un pomisor, uneori cu 2 sau mai multe ramificatii, ce au un smoc de frunze inguste, alungite in varf, bine ramificate.

Agave

Agave este o planta de mari dimensiuni, cu frunze verzi–albicioase, cu sau fara borduri pe margini de forma unor lance, prevazute pe margini cu spini, carnoase.

Caladium

Caladium este o planta perena care se remarca prin aspectul decorativ al frunzelor. Caladium necesita amplasarea in spatii luminoase, ferite de razele directe ale soarelui, cu umiditate mare si temperaturi mai ridicate

Feriga africana - Zamioculeas Zamiifolia

Zamioculeas Zamiifolia este o planta veche, cu origini preistorice. Foarte atragatoare si usor de ingrijit, seamana in aceeasi masura cu o feriga, cu un cicas sau cu un palmier.

Colocasia

\"ColocasiaColocasia este o planta exotica cu tulpina groasa, carnoasa, cilindrica, fara ramificatii, ce poarta in varf un manunchi de frunze mari, lucioase, lung petiolate. Este o planta cu vegetatie continua.

Pasarea Flamingo - Anthurium

Anthurium este o tropicala epifita,  o planta perena cu crestere in forma de tufa, de 70-80 cm inaltime. Frunzele sunt lucioase, cordiforme, cu petiol lung.

Mergi la pagina:
Plante exotice
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate