Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Sfaturi pentru o gradina de legume ecologica

Pentru a va bucura de legume proaspete, gustoase si mai ales sanatoase cultivate chiar langa casa, va recomandam sa urmati aceste sfaturile prezentate in articolul de fata

Begonia - Begonia semperflorens

Begonia semperflorens este o planta care se gaseste intr-o mare varietate de culori a florilor si frunzelor, existand peste 1300 de specii de begonie si inca alte cateva sute de hibrizi ai acestei plante.

Ingrijirea plantelor cand sunteti plecat

Puteti calatori fara grija daca urmariti aceste sfaturi simple cu privire la plantele dumneavoastra. Apelati la o persoana de incredere ca sa aiba grija de plante daca veti pleca pentru mai mult de o saptamana.

Calendar regional pentru gradina de legume

Folositi aceste sfaturi de sezon ca sa obtineti cat mai mult din gradina dumneavoastra. Semanarea rasadurilor in interior necesita timp dar rasplata e pe masura in culturile de inceput de sezon.

Pasarea Flamingo - Anthurium

Anthurium este o tropicala epifita,  o planta perena cu crestere in forma de tufa, de 70-80 cm inaltime. Frunzele sunt lucioase, cordiforme, cu petiol lung.

REGINA NOPTII - Nicotiana affinis

Insusirea de baza care o sustine, in concurenta cu celelalte specii, este parfumul deosebit al florilor, emanat seara si in zilele noroase. Talia inalta a plantei (100 cm) si aspectul putin decorativ o recomanda spre folosire in numar restrans (1-3 plante).

Cresterea narciselor albe

Un ghiveci cu narcise albe bine plasat, va lumina orice camera. Ghivecele cu narcise in floare imprastie un parfum minunat si sunt un semn ca primavara este aproape.

Ficusi cu forma de arbust sau tufa

Plantele din aceast soi ajung foarte rar la o inaltime de 60-80 cm si au caracteristici tipice de tufe.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate