Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Ardeiul Ornamental

Aceasta planta dezvolta flori dragute care se vor transforma apoi in fructe comestibile puternic colorate. Planta traieste din pacate doar un an.

Begonia Rieger

Indiferent daca sta drept sau se intinde pe jos, begonia rieger este o planta de efect, cu frunze cerate de un verde inchis si flori foarte colorate

Morcovul

Este usor de cultivat in gradini mici, rezista frigului si daca este pastrat intr-un loc umed si rece, ramane proaspat pana la 4 luni. Deasemenea morcovii produc mai mult fruct pe cm² decat majoritatea celorlalte legume si sunt foarte gustosi indiferent daca sunt cruzi sau gatiti. Morcovii sunt usor de crescut daca aveti un sol adanc si fara pietris.

Fasolea

Este una dintre cele mai populare legume deoarece ocupa foarte putin spatiu, nu creaza multe probleme si creaza o recolta bogata. Varietatile de fasole - tufis produc recolta mai repede decat cele agatatoare dar dureaza mai putin.

Varza

Este o leguma foarte cunoscuta datorita calitatilor sale. Aceasta se simte bine in regiunile reci si se rezista in conditii de depozitare. Este una dintre legumele cele mai hranitoare pe care le puteti creste.

Fasolea agatatoare

Acest tip de fasole sunt pline de savoare si ocupa mai putin spatiu decat celelalte soiuri. Dureaza mai mult pana la recoltare dar produc boabe pana aproape de primul inghet.

Dovlecei de vara

Dovleceii sunt legume iubitoare de caldura si vreme frumoasa, dar ocupa foarte mult spatiu. Totusi daca le oferiti conditiile de care au nevoie, recolta va depasi celelalte neajunsuri.

Plantele de interior: Begonia, Violetele Africane

Va prezentam in continuare 2 plante de interior: Begonia si Violetele Africane.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate