Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Monstera

Monstera deliciosa este o planta in stare de vegetatie permanenta. Se comporta bine in camere calde, nu-i place frigul si caldura uscata.

GARDENIA

Gardenia - Gardenia jasminoides este un arbust cu frunzis persistent, stralucitor si cu flori parfumate. Florile la Gardenie, sunt mari, albe si foarte parfumate.

AFIN

Afinul - vaccinium myrtillus, se mai numeste afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacaza, cucuzie, pomisoare

Calceolaria

Calceolaria infloreste spre sfarsitul iernii si primavara, dupa 7–8 luni de la insamantare. Durata florilor pe planta este scurta (1-1,5 luni). Calceolaria pretinde lumina multa, umiditate redusa in pamant.

Violeta de Parma

Plante de apartament foarte delicate, Violetele de Parma necesita o mare atentie din partea celui care le ingrijeste. Daca li se ofera conditii potrivite, violetele pot inflori continuu.

Zygocactus ? Schlumbergia

Fiind cunoscuta si sub denumirea populara de Cactus de Craciun, Craciunita, Zygocactus – Schlumbergia este o planta epifita inalta tulpini alcatuite din segmente scurte, aplatizate, cu marginile serate si varful retezat.

Schefflera

Schefflera este o planta vesnic verde, provenita din zonele tropicale, care are aspectul unui pomisor decorativ prin frunzele sale. Planta prefera locuri luminoase, dar nu suporta actiunea directa a soarelui.

Zephyranthes - Brandusa de camera

Cunoscuta si sub denumirea de crin fermecat, Zephyranthes - brandusa de camera este o planta provenita din sudul continentului american, avand frunze de culoare verde inchis, subtiri si lungi, care se dezvolta in jurul radacinii.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate