Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Aechmaea

Aechmaea este o planta cu frunze de culoarea verde inchis, patate sau cu dungi, ascutite, in forma de lance, cu mici zimti pe margini si in varf, ce se arcuiesc in jurul ghiveciului.

Caladium

Caladium este o planta perena care se remarca prin aspectul decorativ al frunzelor. Caladium necesita amplasarea in spatii luminoase, ferite de razele directe ale soarelui, cu umiditate mare si temperaturi mai ridicate

ALOE

\"AloeAloe se cultiva si se ingrijeste relativ usor. Aloe este o planta cu o inaltime variabila de la 10 la 100 cm originara in zone calduroase si secetoase, cu frunze lungi, inguste, cu nuante albastrui, in forma de lance, carnoase si suculente.

CRINUL VERDE - Clorophytum

Crinul verde, cunoscut in termeni populari si ca Voalul Miresei, este o planta pletoasa care creste si se dezvolta in forma de tufa.

COLOCASIA - Urechea de elefant

Colocasia este o planta cu tulpina groasa, carnoasa, ce are in varf un manunchi de frunze mari, ovale, lucioase, care odata cu cresterea plantei, incepand de la baza plantei se usuca si dispar, dezvoltandu-se altele noi spre varf.

Cissus - vita de apartament

Cissus este o planta agatatoare ce creste ca o tufa , tulpinile avand frunze colorate in verde inchis , zimtate si carcei pentru fixare pe stative, spaliere. Planta prefera locurile luminoase fara soare direct si necesita temperaturi moderate, dar iarna temperatura la care o pastram nu trebuie sa coboare sub 10 grade C.

ASPARAGUS - Umbra Iepurelui

Asparagus, in denumire populara, Umbra Iepurelui, este o planta decorativa cu vegetatie continua, avand lastari lungi, subtiri, flexibili, pe care sunt prinse frunzele care sunt de fapt mici ramificatii.

Ceapa Ceapa

Ceapa este un aliment apreciat inca din antichitate pentru virtutile sale terapeutice, tonice si antiinfectioase fiind un factor de sanatate si longevitate si un stimulent general al sistemului nervos, hepatic, renal.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate