Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Feriga africana - Zamioculeas Zamiifolia

Zamioculeas Zamiifolia este o planta veche, cu origini preistorice. Foarte atragatoare si usor de ingrijit, seamana in aceeasi masura cu o feriga, cu un cicas sau cu un palmier.

Busuiocul - ocimum basilicum

Originar din Italia si China, busuiocul se cultiva in prezent in toate regiunile lumii.

De ce este importanta rotatia culturilor de legume in gradina

Rotatia culturilor de legume in gradina este practicata de mii de ani si are beneficii multiple asupra recoltei obtinute, fertilizand solul si reducand numarul daunatorilor in mod natural. Afla in continuare de ce este importanta rotatia culturilor de legume in gradina si motivele pentru care ar trebui sa o pui si tu in practica...

Farmacia naturii - Plantele medicinale

E bine de stiut ca asocierea mai multor plante medicinale da rezultate mai bune decat folosirea uneia singure, intrucat se obtine un efect global si convergent.

Rucola - Eruca sativa

Seamana la frunze cu papadia si are gustul absolut inconfundabil, pentru multi nu foarte placut de la prima intalnire. Cu toate acestea, rucola are din ce in ce mai multi admiratori.

Plante anti-iradiante

Plantele sunt la fel de sensibile ca si omul cand se afla in prezenta radiatiilor provenite din aer sau din pamant. Doar ca omul a uitat sa se obseve pe sine, sa-si cunoasca reactiile in fata primejdiei. Din fericire, plantele ii reamintesc semnele de avertisment.

Orezul - Irezistibil Orezul - Irezistibil

Pentru popoarele asiatice, este simbolul vietii si al fertilitatii. Mai nou, si pe la noi orezul este nu doar un aliment gustos si spornic, ci si un invitat de seama la ceremoniile de nunta.

Coronita de flori

In satele izolate de munte, se mai vad si azi, uneori, coronite de flori atarnate de porti sau aruncate pe case.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate