Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

CONDURASI - Tropaeolum majus

Este o planta ce decoreaza atmosfera atat prin frunze, cat si prin flori. In locurile insorite reusesc sa apara deasupra frunzelor, pe cand la umbra raman sub acoperisul acestora.

MESEMBRIANTEMA - Mesembrianthemum criniflorum

Mesembrianthemum este o planta cu lastari lungi, usor lemnificati pe care se prind numeroase frunze cilindrice, carnoase.

FASOLEA DECORATIVA - Phaseolus multiflorus FASOLEA DECORATIVA - Phaseolus multiflorus

\"FASOLEAPhaseolus are frunze mari si flori numeroase, colorate in alb, roz, rosu-corai, grupate in ciorchini cu pedunculi lungi. Este o planta care creste foarte repede, viguroasa si cu inflorire sustinuta din iunie pana in septembrie.

TUNBERGIA - Thunbergia alata

Frunzele sunt mici, verde deschis, usor pubescente, ca intreaga planta de altfel. Remarcabile sunt florile solitare, ca niste palnii mici, galbene sau albe, cu gatul cafeniu negricios.

ECREMOCARPUS - Eccremocarpus scaber

Eccremocarpus scaber este planta perena rezistenta la temperaturile scazute din cursul iernii numai in regiunile cu climat mai bland.

ZORELE - Ipomoea purpurea

Ipomoea purpurea iubeste caldura, locurile adapostite, dar bine insorite. Se seamana in ghivece sau ladite, atunci cand timpul incepe sa se incalzeasca (aprilie).

VITA URCATOARE - Ampelopsis tricuspidata

Este cea mai frumoasa specie dintre cele folosite la imbracarea zidurilor. Frunzele sunt mari, pana la 20 cm, cu trei lobi, lucioase, colorate vara in verde inchis, iar toamna in rosu-aramiu.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate