Plante - cultivare, ingrijire, lumina, temperatura, substrat, pregatire, flori, plante, boli

Toate articolele din Plante

Beladona - Atropa belladona

Boabele de beladona sau sucul diluat ar avea, se spune, efectul de a stimula apetitul erotic al femeilor, in mai mare masura decat pe cel al barbatilor.

Cum sa alegeti si sa cresteti Panselutele

Panselutele, favoritele de odinioara, castiga din nou in popularitate. Varietatile imbunatatite si rezistenta crescuta, sunt cateva din motivele pentru care din ce in ce mai multi gradinari cumpara si planteaza acesti veseli vesitori ai primaverii.

Cresterea legumelor

Pamantul bogat este cheia unei recolte bune, indiferent de ce legume cresteti in spatele casei.

Secrete pentru a avea o gradina de legume mai productiva

Cateva tehnici simple care vor face ca gradina dumneavoastra sa dea randament maxim.

Sfaturi pentru a avea rosii sanatoase

Urmand aceste sfaturi va puteti bucura de rosii gustoase si sanatoase pe tot parcursul sezonului. Rosia este una dintre cele mai populare legume dar si una dintre cele mai problematice. Este atacata de o gama larga de daunatori inainte sa va puteti bucura de recolta.

Sfaturi pentru a avea legume proaspete

Majoritatea legumelor ating apogeul savorii cand sunt tinere si fragede. Incercati urmatoarele strategii pentru a obtine cele mai proaspete si gustoase legume cultivate acasa.

Usturoiul cultivat acasa

Adaugati mai multa savoare mancarurulor gatite adaugand usturoiul crescut chiar de dumneavoastra. Aceasta leguma are nevoie de mult ingrasamant organic deci ar fi de ajutor daca ati amesteca compost in pamant in fiecare an.

Ardeiul

Este o leguma de vreme calda care are nevoie doar de o luna si jumatate sa se dezvolte complet. Destul de pretentioase, aceste legume au nevoie de caldura constanta si umiditate uniforma ca sa se dezvolte. Au o gama larga de marimi culori si arome.

Plante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate