Ingrijirea pomilor fructiferi, a aborilor si arbustilor

Toate articolele din Pomi

Alegerea copacilor potriviti gradinii dumneavoastra

Pentru ca un copac poate ramane timp de zeci de ani - sute in unele cazuri - este important ca acesta sa se potriveasca in peisaj. Cand vine vorba de copaci, o decizie luata in graba poate duce la multi ani de regrete. Multi copaci cresc mai frumosi generatie dupa generatie. Altii au potentialul sa creeze zeci de ani de probleme lasand sa cada fructe si crengute agasante. Nu va grabiti si alegeti un copac care va ofera cea mai buna combinatie de care sa va bucurati.

Beloperone

Beloperone este un arbust decorativ prin culoarea frunzelor astfel, frunzele verzi alungite spre varf isi modifica culoarea devenind crem si roz (bractee).

Mentineti copacii sanatosi

O proprietate plina de copaci frumosi nu necesita multa munca. Cea ma mare provocare poate fi sa ii lasati in pace.

Cum sa plantati copacii si tufele crescute in recipiente

Din ce in ce mai multi copaci si tufe sosesc in recipiente. Unele sere cresc copacii in recipiente inca de la inceput si prima data cand isi dezvolta radacinile in voie.

Modul corect de a planta un copac

Saparea unei gropi mari este esentiala pentru dezvoltarea noului dumneavoastra copac. Recomandarea obisnuita este ca groapa sa fie de doua ori mai mare decat radacina; noi recomandam sa o faceti de trei ori mai mare. Este bine ca adancimea sa nu fie mai mare decat lungimea radacinii. Pentru sfaturi urmariti pas cu pas instructiunile noastre de mai jos.

Arbusti cu frunzis spectaculos pentru o gradina viu colorata

Arbustii sunt plante care iti pot imbogati gradina si o pot transforma intr-o oaza colorata de-a lungul intregului an. Pe langa florile frumoase pe care le produc, arbustii pot incanta si prin frunzisul spectaculos. Iata cateva tipuri de arbusti cu frunze colorate pe care ii poti aduce si in gradina proprie...

Trandafirul japonez - arbustul cu aer de roza

Aduce a trandafir, dar cu tot aerul lui princiar de arbust de lux cu veleitati boeme si extravagante florale hibernale, trandafirul japonez nu e chiar atat de pretentios.

Iasomia de gradina

Primele sapatamani cu adevarat calde aduc mireasma inconfundabila a iasomiei. Nu va sfiiti sa va bucurati de ea, chiar daca locuiti la bloc.

Mergi la pagina:
Pomi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate