Ingrijirea pomilor fructiferi, a aborilor si arbustilor

Toate articolele din Pomi

Eucaliptul - Eucalyptus

Eucaliptul este arborele care are frunzele verzi pe intreaga durata a anului.

Clocoticiul - Staphylea pinnata

Clocoticiul este un arbust delicat, cu flori rotunde ca niste globulete, fiind considerat de batranii satului traditional drept lemn sfant sau ac de cojocul diavolului.

Scorusul - Sorbus acuparia

Putini arbori din padurile noastre sunt asa de spectaculosi ca scorusul.

Portocalul

Originar din China, portocalul a fost adus in Europa in Evul Mediu, raspandindu-se pe malul Mediteranei.

Gutuiul - Cydonia Vulgaris

In gradina Hesperidelor, unde cele trei fiice ale lui Hesperus cresteau oi cu lana de aur, gutuile(merele de aur) erau pazite cu strasnicie de un zmeu inaripat.

Conifere adecvate gradinii dumneavoastra

Exista o varietate lagra de conifere ce va pot incanta privirea in gradina dumneavostra. Nu stiti care vi se potriveste cel mai bine? Acest articol doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra, prezentandu-va pe scurt o serie de conifere pe care le puteti planta in gradina dumneavostra.

Ingrijirea copacilor in primul an

Copacii nou plantati sunt printre cele mai mari investitii in peisagistica dar si cea mai vulnerabila, mai ales iarna. Cu cat este mai mare copacul cand il plantati, cu atat mai repede va veti bucura de el. Plantarea copacilor este un pas important din punct de vere estetic dar si practic. Puteti mentine copacii puternici si sanatosi pe timpul iernii evitand niste greseli destul de des intalnite.

Dati forma tufelor dumneavoastra

Multe tufe cresc repede devenind incarcate de frunzis si crengute in exces care le fac sa para greoaie. Daca sunt prea stufoase, forma si structura tufelor se va pierde printre frunze, iar florile for fi tot mai rare.

Mergi la pagina:
Pomi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate