Ingrijirea pomilor fructiferi, a aborilor si arbustilor

Toate articolele din Pomi

Ce trebuie sa stiti despre tufe

Prin minunata lor varietate de forme, marimi, frunze si flori, tufele va pot transforma gradina plictisitoare intr-o adevarata frumusete. Tufele va fac curtea sa para locuita si primitoare. Poate nu ati observat, dar constructorii planteaza mereu cateva tufe in fata caselor abia construite. Poate nu veti vedea copaci sau iarba, dar veti vedea mereu tufe.

Copaci infloriti pentru gardina dumneavoastra.

O gradina bogata in copaci este o gradina frumoasa. Pe langa florile de gradina, pomii fructiferi si alte plante de gradina copacii infloriti dau un aer proaspat gradinii dumneavoastra.

Zmeura

Se cultiva de la campie si pana la mari altitudini, in zone cu precipitatii bogate si media temperaturilor anuale de 9–10 grade C.

Taierea pomilor fructiferi

Formarea unei coroane se obtine in 4-5 ani de la plantarea pomului, prin taieri propriu-zise, prin scurtari sau suprimari de ramuri sau prin diverse operatii de modificare a pozitiei de crestere a ramurilor si lastarilor.

Plantarea pomilor fructiferi

Plantarea pomilor fructiferi necesita studii temeinice din punct de vedere al alegerii locului, al sortimentului de specii, soiuri si portaltoi. Pomii fructiferi se pot planta pana la altitudinea de 1.500 m, de unde se incep sa se adapteze bine arbustii fructiferi.

Sfaturi pentru tunderea copacilor

Adaugati frumusete si longevitate copacilor dumneavoastra printr-un tuns corect al copacilor. Facut corect, tunsul copacilor poate imbunatati sanatatea si aspectul copacilor dumneavoastra.

Soiuri de vite hibrizi producatori directi

Aceste vite, desi prezinta avantajul ca nu se stropesc in timpul vegetatiei deoarece au o rezistenta mai mare la boli (mana si fainare) si nu se ingroapa peste iarna au o calitate mai redusa fata de soiurile nobile.

Soiuri de vita nobila pentru vinuri rosii

Soiuri de vita nobila pentru vinuri rosii

Mergi la pagina:
Pomi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate