Ingrijirea pomilor fructiferi, a aborilor si arbustilor

Toate articolele din Pomi

Soiuri de vita nobila pentru vinuri albe

Soiurile de struguri pentru vin au strugurii mai mici, cu boabe mai dese in ciorchini, miezul fiind zemos, cu pielita groasa si mai putin elastica.

Soiuri de vita nobila pentru stafide

Aceste soiuri de struguri se caracterizeaza prin absenta semintelor din interiorul boabelor.

Soiuri de vita nobila pentru struguri de masa

Vitele nobile se mai numesc si vite europene, fiind superioare din punct de vedere calitativ vitelor de hibrizi producatori directi.

Soiuri de vita de vie pentru gradina de langa casa

Pentru a ne hotari asupra materialului saditor pe catre sa-l folosim in plantatia noastra de linga casa este necesar sa cunoastem ce fel de vita se poate produce.

Hibiscus

Foarte apreciata ca planta de apartament, datorita aspectului decorativ al frunzelor si al florilor mari, spectaculoase si in culori variate, Hibiscus infloreste, cu exceptia iernii, aproape intreg anul.

Abutilon - Artarul de camera

Abutilon este un arbust originar din regiunile tropicale ale Americii de Sud, avand frunze de culoare verde intens, adesea cu margini zimtate, deosebit de frumoase, asemanatoare cu frunzele de artar.

Hoya - Floarea de ceara

Hoya este un arbust, verde pe toata durata anului, care dezvolta tulpini lungi, cu frunze carnoase, rotunde, ovale sau ascutite in functie de specie, si avand flori mici, parfumate, carnoase si lucioase.

Codiaeum

Codiaeum este o planta pretentioasa in ceea ce priveste conditiile de mediu, necesitand temperatura si umiditatea ridicata, precum si multa lumina, aceasta determinand culoarea si stralucirea frunzisului.

Mergi la pagina:
Pomi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate