Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

MINERALE NECESARE ORGANISMULUI MINERALE NECESARE ORGANISMULUI

Absenta lor mareste frecventa si gravitatea crizelor epileptice. Fenomenul acesta pare a se datora indeosebi diminuarii continutului de magneziu, calciu si sodiu din singe.

Tratamente Cuperoza

Afectiunea poate apare la toate tipurile de ten si este data de dilatari permenente a capilarelor sangvine superficiale. Se evidentiaza pe piele ca o retea, impunand o imperfectiune inestetica a pielii, fiind mai frecventa la femeie.

Ingrijirea parului cu ajutorul plantelor

Parul este un atribut al frumusetii capului. Sporeste farmecul tenului si ascunde micile lui imperfectiuni. Pastrarea fiziologiei lui normale se asigura printr-o Ingrijire atenta si la timp, din care nu trebuie sa lipseasca plantele ca remediu naturist.

Macesele intaresc sistemul imunitar Macesele intaresc sistemul imunitar

Pentru intarirea sistemului imunitar folosim macesele sub forma de decoct indulcit cu miere de albine, cat si de macerat cu miere de albine.

COMPLEXUL VITAMINIC B

S-a constatat ca anumite vitamine coexista in natura si ca fiecare vitamina din complexul B nu pare sa aiba valoare decat alaturi de celelalte. Fiecare pare sa joace, fata de celelalte, un rol de catalizator si totodata de reglementare.

Zmeura si fragii scad glicemia

O cura de 7 zile de fragi in care consumati cate 150 g pe zi dimineata, pe stomacul gol scade tensiunea arteriala, tonifica sistemul nervos, regenereaza si stimuleaza ficatul.

VITAMINELE

Numeroase proprietati ale legumelor, cerealelor si fructelor se datoreaza constituientilor lor, dintre care fac parte si vitaminele.

Trucuri de pacalit foamea

Inca va chinuieste senzatia de foame din cand in cand? Va oferim cateva trucuri cu care s-o pacaliti si sa rezistati cursei contra kilogramelor in care ati intrat.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate