Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

Tonice cardiace naturale

Tonificarea cardiaca este un prim pas catre o sanatate de invidiat a organului vital. Nu aveti nevoie de aparate sofisticate si de multi bani, ci doar de cateva leacuri din natura si putina implicare.

Baia de plante

Natura e generoasa si binefacatoare. Profitati de ajutorul plantelor si tratati-va naturist din cap pana-n picioare!

Dieta fibrelor

Daca vrei sa pierzi 5 kg, urmeaza dieta fibrelor, timp de o saptamana sau 14 zile, inspirandu-te din programul tip care se potriveste mai bine profilului tau.

Condimentele

Cea dintai carte despre tratamentele cu plante, condimente si alimentatia naturista a fost scrisa in jurul anului 3000. Terapia cu mirodenii s-a dezvoltat apoi, ajungand la o inflorire fara precedent in vechea Indie.

Antibioticele Naturale

Pentru a nu le permite bacteriilor rezistente sa se transforme in super-bacili ar trebui sa apelam la plantele medicinale cu actiune antibacteriana, care nu combat numai bacteriile ci si virusurile, si in plus stimuleaza sistemul imunitar.

Sanatatea din ciorbe

O ciorba buna presupune si verdeturi aromate. Verdeturi care, pe langa un gust bun ii dau ciorbei...sanatate.

Cura cu muguri de plante

Terapia cu muguri poate fi integrata in ceea ce autorii contemporani numesc silvoterapia, adica tratamentul prin elemwntele padurii.

Alimente medicament

Nu mai incape nici o indoiala ca alimentatia sanatoasa poate preveni bolile.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate