Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

Cura de struguri

Pentru reusita curei de struguri trebuie sa fie indeplinite citeva conditii referitoare la alegerea strugurilor, pregatirea, precum si modul cum se consuma cantitatea respectiva pe durata unei zile.

Foloasele consumului de vin

Vinul este o bautura folositoare pentru oamenii sanatosi si chiar pentru cei care sufera de anumite afectiuni, de exemplu: bronsita, bronho-pneumonie, colite diareice, constipatie, diabet.

Foloasele consumului de struguri si must

Strugurii au asupra organismului o actiune de re-confortare (energetica), de vitaminizare si mineralizare. Actiunea reconfortanta a strugurilor si a mustului se datoreaza continutului ridicat in zahar, cu mare valoare energetica, precum si in lecitina, substanta cu continut ridicat in fosfor.

Tratament pentru celulita

Retete naturiste pentru Celulita

Celulita

Frecvent intalnita la femei, Celulita reprezinta imbolnavirea celulelor subcutanate. In hipoderm, stratul cel mai profund al pielii, se acumuleaza grasime (trigliceride) si glicogen.

Magneziu

Minerale - Magneziu. Gasim magneziu in griu, ovaz, orz, porumb, curmale, spanac, cartofi sfecla rosie, polen si in numeroase vegetale si fructe.

Siliciu

Minerale - Siliciu. Siliciul il furnizeaza legumele, fructele, carnea (cu conditia ca alimentele sa fie biologic sanatoase), apa curata, apa solului, apa silicioasa

Sodiu

Minerale - Sodiul.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate