Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

Vitamina E

Vitamina E se gaseste in cereale si mai ales in cele germinate, in uleiuri vegetale, legume (salate, creson, spanac, patrunjel, mazare), polen.

Vitamina K

Vitamina K se intilneste in numeroase legume verzi: mazare, cartof, rosie, varza, spanac, in urzica, frunza de castan, in anumite fructe si in ficatul animalelor.

Vitamina C

Vitamina C este de o importanta capitala pentru organism. Vitamina C intervine in fenomene de oxidoreducere, este antiinfectioasa, tonifianta, participa la distrugerea toxinelor, la folosirea fierului, la actiunea suprarenalelor.

Vitamina A

Vitamina A este o vitamina de crestere, cu importanta considerabila pentru organismele tinere. Antiinfectioasa, vitamina A contribuie, printre altele, la nutritia cartilagelor si a oaselor.

Alimentatie sanatoasa

In vest, baza dietei, s-a modificat radical in ultimii cativa ani. Cresterea numarului femeilor care muncesc in afara gospodariei proprii a dus la schimbarea notiunii de "masa de familie", fiind mult mai actual termenul de "confort", adica prepararea mancarii intr-un mod mult mai facil si mai rapid.

Tratamente naturiste pentru degeraturi

Picioarele pot suferi iarna, de pe urmele frigului, degeraturi, care constau in modificari locale ale tesuturilor. Acestea pot fi de diverse intensitati.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate