Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

Plante medicinale care fac rau

100% natural nu inseamna si 100% sigur.

Vitaminele - O necesitate sau o moda?

Afacera cu vitamine explodeaza. Tablete, picaturi, pilule care contin saruri minerale sunt castigatoarele absolute ale vanzarilor in toate farmaciile. Iata de ce este necesar un avertisment: multe dintre aceste pilule nu au nici un rost.

Dieta cu alimente crude

In mare voga printre vedete, dieta cu alimente crude strange pe zi ce trece tot mai multi adepti, oameni care au decis sa faca din acest regim un adevarat mod de viata.

Tratamente cu plante - Fibromul uterin

Fibromul uterin este o tumora begnina, situata in spatele peretelui muscular al uterului, si reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate la femei.

Vitamine lichide - Sucurile de fructe

Pretioase pentru numerosi bolnavi, carora le imblanzesc sau le vindeca suferintele, sucurile de fructe sunt tot atat de folositoare si oamenilor sanatosi.

Vremea caiselor

Cu pielea lor catifelata si aurie, inmiresmate si dulci ca mierea, caisele transforma luna iulie in regal culinar.

Cura rapida de vara

Cu putina vointa, la sfarsit de saptamana, puteti da jos 2kg. Cum? Mancand foarte putin, concentrandu-va asupra propriului trup, si miscandu-va si culcandu-va devreme.

Plante in slujba ficatului

Acuta sau cronica, hepatita face tot mai multe victime. Lasata netratata, reprezinta una dintre principalele cauze ale cirozei, o boala necrutatoare.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate