Sanatate, tratamente naturiste, retete, regim, dieta, legume, vitamine 

Toate articolele din Sanatate

Capsunele si ciresele, rosii de sanatate

Iti lasa gura apa? Cedeaza tentatiei! Pe langa gustul de neinlocuit, fructele rosii iti aduc un intreg pachet de beneficii.

Plante care te scapa de tigari

In lume exista peste 1,2 miliarde de fumatori, iar numarul lor este in continua crestere.

Scaldat in flori

Iti inveselesc casa, te fac sa te simti bine doar privindu-le si te incanta cu aroma lor. Florile, acest dar minunat al naturii pe care il primesti in fiecare anotimp, te ajuta sa-ti pastrezi prospetimea.

Andiva - leguma cu doar o calorie

Chiar daca are un nume frumos si calitati de necontestat, andiva nu este apreciata la adevarata ei valoare. Nici de gurmanzi, nici de cei abonati la diete.

Vremea capsunilor

Cand e vorba de fructe, valoarea lor ca medicament al naturii trece totdeauna pe locul doi, fata de savoarea lor culinara.

Medicii cu frunze verzi

In hartuita noastra viata de zi cu zi, care ne stoarce de energie si de puteri, ne indreptam tot mai rar pasii si privirile spre natura.

In numele trandafirului

Utilizat de mii de ani in farmacia orientala si egipteana, trandafirul a fost prima floare cultivata special pentru efectele ei, am putea spune, chiar magice.

Marul - elixir al frumusetii

Contine 85% apa si o gramada de principii active care hransesc pielea si previn imbatranurea prematura.

Sanatate
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate