Tratamente naturiste - proprietati terapeutice ale plantelor, reteta, remediu, diete

Toate articolele din Tratamente naturiste

Remedii naturale antibalonare

Simptom enervant si din ce in ce mai frecvent, balonarea e pusa, inainte de toate, pe seama obiceiurilor alimentare dezordonate.

Tratamentul natural al stresului

Stresul este o notiune mult mai ampla decat s-ar putea crede si, oricat de bizar ar putea parea, el nu trebuie combatut sau tratat decat in anumite situatii.

Muguri de sanatate

Considerate a fi hormoni naturali, mugurii, mladitele proaspete, scoarta si radacinile tinere ale unor plante revitalizeaza si energizeaza organismul.

Tratamentul naturist al sindromului oboselii cronice

Somnul binefacator, aerul curat, apa de izvor, lumina soarelui, hrana curata si bineinteles, plantele medicinale. Par niste remedii simpliste si poate, prea generale, insa eficienta lor este garantata.

Tratarea tuberculozei cu plante medicinale

Subiectul tuberculozei a fost inchis de mult, si totusi trei milioane de oameni mor in fiecare an, in lume, din cauza tuberculozei.

Varza - un depozit de medicamente

In ciuda vechimii ei ca leac popular, varza a inceput sa fie cercetata de oamenii de stiinta abia in ultimii 15 ani, cand aparatura de laborator a permis indentificarea unor substante cu proprietati antitumorale, antioxidante si antiinflamatoare exceptionale.

Tratamentul natural al constipatiei

Daca se poate vorbi de o maladie a ultimelor secole, cu siguranta aceasta este chiar constipatia.

Tratamentul natural al pneumoniei

Este o afectiune in care aportul medicinei naturale este mi mult decat bine venit.

Mergi la pagina:
Tratamente naturiste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate