Tratamente naturiste - proprietati terapeutice ale plantelor, reteta, remediu, diete

Toate articolele din Tratamente naturiste

Terapii naturiste - Cand infloresc zarzarii si ciresii

Pe langa suava lor frumusete, florile pomilor roditori sunt veritabile medicamente.

Retete naturiste pentru tratarea varicelor

Varicele sunt dilatatii ale venelor superficiale, localizate de regula la nivelul membrelor inferioare, la gambe si coapse. Aparitia varicelor depinde de factori genetici, sociali (profesia) precum si de inaintarea in varsta.

Retete naturiste pentru tratarea cuperozei

Cuperoza este o afectiune ce poate apare pe toate tipurile de ten si este data de dilatari permanente ale capilarelor sangvine superficiale. In aceasta situatie circulatia nu este bine echilibrata.

Fructe si legume recomandate in tratarea tusei

Tusea este un act reflex, destinat sa impiedice patrunderea corpilor starini in caile aeriene si, pe de alta parte sa provoace eliminarea mucozitatilor si secretiilor acumulate in bronhii

Tratamente naturiste pentru paradontoza

Paradontoza este o boala genetica, dar care este agravata de: tutun, consumul de alcool, tartru dentar (piatra pe dinti), igiena bucala defectuoasa, lucrari protetice defectuoase

Cura de struguri

Pentru reusita curei de struguri trebuie sa fie indeplinite citeva conditii referitoare la alegerea strugurilor, pregatirea, precum si modul cum se consuma cantitatea respectiva pe durata unei zile.

Tratament pentru celulita

Retete naturiste pentru Celulita

Celulita

Frecvent intalnita la femei, Celulita reprezinta imbolnavirea celulelor subcutanate. In hipoderm, stratul cel mai profund al pielii, se acumuleaza grasime (trigliceride) si glicogen.

Mergi la pagina:
Tratamente naturiste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate